به گزارش راهبرد معاصر ناصر شاهنده در توضیح تعهدات بیمه ایران که طرف قرارداد برای بیمه زائران امسال محسوب میشود، گفت: بیمه طرف قرارداد، بابت غرامت فوت به هر علت «عمر زمانی» مبلغ 500 میلیون ریال را متعهد شده است. پرداخت غرامت فوت ناشی از حوادث نیز 2 میلیارد و 500 میلیون ریال در نظر گرفته شده است.
وی افزود: پرداخت غرامت نقص عضو یا از کارافتادگی جزیی، دائم و ناشی از حادثه تا سقف 3 میلیارد ریال در نظر گرفته شده است که این هزینهها با تایید پزشک معتمد پرداخت میشود.
مدیرکل بازرسی سازمان حج و زیارت پرداخت هزینههای درمان بیمارستانی و جراحی به علت بیماری یا حادثه را تا سقف 500 میلیون ریال دانست و گفت: پرداخت هزینههای درمانی سرپایی و پاراکلینیکی نیز تا سقف 50 میلیون ریال است.
وی با بیان اینکه پوشش بیمهای هر یک از بیمهشدگان در مسیر هوایی از زمان ورود به کشور عراق آغاز میشود و در طول مدت اقامت در بین راه و شهرهای زیارتی عراق (کربلا، نجف و کاظمین) ادامه مییابد، گفت: این پوشش بیمهای تا ساعت 24 روز بعد از ورود به کشور ادامه خواهد یافت ضمن اینکه برای زائرانی که به صورت زمینی به کشور بازمیگردند تمهیدات بیمهای و خدمات لازم در این خصوص اندیشیده شده است.
مدیرکل بازرسی سازمان حج و زیارت با بیان اینکه تعهدات بیمهای تا ساعت 24 روز بعد از بازگشت به کشور است، گفت: در این میان اگر تا روز سوم بازگشت علائم کرونا در زائر ایجاد شد در صورت مثبت بودن تست کرونا، شخص مدنظر مشمول تعهدات بیمهای خواهد بود.
وی تاکید کرد: عوامل شرکت بیمه ایران در این ایام در عراق مستقر هستند و خدمات لازم را ارائه میدهند؛ بازرسی سازمان حج و زیارت و ناظران بخش بیمهای و پزشکی نیز به صورت شبانهروزی در خدمت زائران خواهند بود و خدمات لازم را ارائه میدهند.
شاهنده به زائران توصیه کرد که با توجه به حضور زائران مختلف از شهرها و کشورهای گوناگون، حتما استفاده از ماسک، دستکش، فاصلهگذاری اجتماعی، شستوشوی مکرر دستها، ضدعفونی کردن دستها و توجه به مسائل بهداشتی در زمان خوراک و استراحت در موکبها مورد توجه ویژه قرار گیرد تا زائران سفری همراه با سلامت و کرامت را در پیش داشته باشند./تسنیم